Адреса: м. Харків, вул. Золочівська, 8-А

Телефон: +38 (057) 372-12-20

E-mail: au.gro.esicnn%40esicnn

  • UA

  • EN

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса»

Адреса: м. Харків, вул. Золочівська, 8-А

Телефон: +38 (057) 372-12-20

E-mail: au.gro.esicnn%40esicnn

  • UA

  • EN

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса»


ННЦ ІСЕ  відкриває нові напрямки досліджень у містах Київ, Харків та Суми

ННЦ ІСЕ відкриває нові напрямки досліджень у містах Київ, Харків та Суми

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» Міністерства юстиції України у травні відкриває нові напрямки досліджень:

- психофізіологічні обстеження із застосуванням комп’ютерного технічного засобу – поліграф (м. Київ);  
- психологічна допомога дітям уразливих категорій, які потерпіли від злочинів або стали їхніми свідками. Методика «Зелена кімната» (м. Харків, м. Суми).  

Розширення діяльності Центру у Головному офісі у м. Харкові та його Київському і Сумському відділеннях має задовільнити зростаючий попит на психологічні дослідження, що набули актуальності під час війни.

Дослідження з використанням поліграфа дозволяє з високою точністю виявляти ознаки свідомо прихованої інформації, схильності до корупційних діянь або шпигунства.

Методика «Зелена кімната» – це сучасна та ефективна форма роботи з дітьми, надання психологічної допомоги дітям уразливих категорій – тим, які потерпіли від злочинів або стали їхніми свідками, за допомогою спеціальних методик, дружних до дитини.

Головна мета проведення бесіди в такій кімнаті – це запобігання повторній травматизації дитини в ході слідчих та процесуальних дій за допомогою спеціальних методик та створення комфортної атмосфери, а також технічного оснащення.

https://minjust.gov.ua/news/ministry/nnts-institut-sudovih-ekspertiz-im-zasl-prof-m-s-bokariusa-minyustu-vidkrivae-novi-napryamki-doslidjen-u-mistah-kiiv-harkiv-ta-sumi