Адреса: м. Харків, вул. Золочівська, 8-А

Телефон: +38 (057) 372-12-20

E-mail: au.gro.esicnn%40esicnn

  • UA

  • EN

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса»

Адреса: м. Харків, вул. Золочівська, 8-А

Телефон: +38 (057) 372-12-20

E-mail: au.gro.esicnn%40esicnn

  • UA

  • EN

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса»


Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики» з нагоди 100-річчя установи

Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики» з нагоди 100-річчя установи

10 листопада 2023 року Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» провів міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики» з нагоди 100-річчя установи.

Конференція організована на двох платформах: у ННЦ ІСЕ та на базі Київського відділення Центру. Відкрив захід директор ННЦ ІСЕ Сергій Тюлєнєв, який у вступному слові щиро подякував усім, хто долучився до участі. Із словами привітання до учасників звернулися присутні на базі Київського відділення ННЦ ІСЕ заступник Міністра юстиції України Андрій Гайченко, директорка Департаменту експертного забезпечення правосуддя Наталія Ткаченко та Голова Голосіївської районної в м. Київ державної адміністрації Сергій Садовий. До привітань долучилися декан Академії громадської безпеки Університету Миколаса Ромеріса Сніґоля Матуєлене, перший заступник директора Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Данець, директор Краківського науково-дослідного інституту судової експертизи імені професора доктора Яна Сехна Міністерства юстиції Республіки Польща Даріуш Зуба, член Верховного Суду Литовської Республіки Ґабрієле Юодкайте-Гранскієне, директор Національного Центру Судової Експертизи при Міністерстві юстиції Республіки Молдова Ольга Катарага та директор словацького Інституту судових експертиз Зузана Неметова.

У своїх виступах вони зазначили, що 100-річчя однієї з найпотужніших експертних установ України є визначною подією для всіх судових експертів України. Дякуючи кожному, хто сьогодні долучився до участі у цій конференції, зібралося більше ніж 160 учасників із різних судово-експертних установ не тільки України, а й Великої Британії, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Чорногорії, Польщі, Греції, Італії, Сполучених Штатів Америки та ін.

Учасникам заходу презентовано збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики», що традиційно виданий до відкриття конференції, та ювілейне видання «Королі та королеви судової експертизи». Після завершення конференції усі учасники отримають сертифікат про участь.

Ми раді, що зібрали та згуртували потужну спільноту однодумців, які роблять усе для розвитку судової експертизи і криміналістики в Україні. Сьогоднішній захід сприяв формуванню потужної наукової та експертної спільноти, яка підтримує нові наукові здобутки один одного! Сподіваємося, що наступну конференцію ми проведемо вже під мирним небом і зможемо всі зустрітися в Національному науковому центрі!

Разом ми переможемо! Слава Україні!