Адреса: м. Харків, вул. Золочівська, 8-А

Телефон: +38 (057) 372-12-20

E-mail: au.gro.esicnn%40esicnn

  • UA

  • EN

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса»

Адреса: м. Харків, вул. Золочівська, 8-А

Телефон: +38 (057) 372-12-20

E-mail: au.gro.esicnn%40esicnn

  • UA

  • EN

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса»


Керівництво та співробітники ННЦ ІСЕ долучилися до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції, що присвячена тридцятій річниці від дня прийняття Закону України  «Про судову експертизу»

Керівництво та співробітники ННЦ ІСЕ долучилися до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції, що присвячена тридцятій річниці від дня прийняття Закону України «Про судову експертизу»

Керівництво та співробітники ННЦ ІСЕ долучилися до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції, що присвячена тридцятій річниці від дня прийняття Закону України «Про судову експертизу».

Конференція організована нашими колегами, Одеським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України. Варто зазначити, що наукові заходи Одеського НДІСЕ уже вкотре збирають велику кількість судових експертів та науковців.

Відкрив конференцію директор Одеського НДІСЕ Дмитро Кішко. Захід зібрав велику кількість представників правової й експертної спільноти країни. Із вітальним словом до учасників також звернулися: заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Андрій Гайченко, директорка Департаменту експертного забезпечення правосуддя Міністерства юстиції України Наталія Ткаченко, директор Київського НДІСЕ Олександр Рувін, директор Дніпропетровського науково-дослідного інституту судових експертиз  Сергій Розумний, в.о. директора Науково-дослідного центру судових експертиз у сфері інформаційних технологій та інтелектуальної власності Михайло Можаєв та інші. Від імені ННЦ ІСЕ із вітальним словом виступив заступник директора з експертної роботи Андрій Лубенцов. У свої промові він зазначив:

«На сьогоднішній день особливо важливо не тільки дотримуватися закону, а й знаходити шляхи для його удосконалення, приймати необхідні зміни, які позитивно вплинуть на оптимізацію роботи судових експертів, особливо під час воєнного стану.»

Від ННЦ ІСЕ із доповідями на конференції виступили доктор ветеринарних наук, професор, провідний науковий співробітник Іван Яценко, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник ННЦ ІСЕ Вадим Ільїн тощо.На сьогоднішній день науково-практичні конференції дають змогу науковій спільноті країни не тільки обговорити нагальні питання та обмінятися набутим досвідом, а й разом віднайти і ухвалити найбільш дієві шляхи розв’язання актуальних проблем судово-експертної діяльності.

Разом ми переможемо! Слава Україні!